Menu Close

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ЗАГАЛЬНі ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ ФЕСТИВАЛЮ «ЧІЛАРІ»

Фестиваль «Чіларі» – це йога-фестиваль, організований за ініціативою ТОВ «Райз Йога Спейс» (https://riseyoga.space/) (Організатор Фестивалю), який відбудеться 30 липня 2021 року – 01 серпня 2021 року на спеціально облаштованій локації під Києвом (Фестиваль).

Цей документ визначає умови, що застосовуються до відносин між потенційними відвідувачами Фестивалю (Відвідувачі) та Організатором Фестивалю, та встановлює правила поведінки на Фестивалі, і розміщується на веб-сайті Фестивалю за електронною адресою: https://chillary.ryproject.com/(Умови).

Ці Умови є обов’язковими для усіх відвідувачів Фестивалю. Кожен потенційний відвідувач Фестивалю має ознайомитись з цими Умовами перед придбанням онлайн-квитка чи браслета на вхід на Фестиваль.

У разі, якщо деякі частини цих Умов є незрозумілими, потенційний відвідувач може звернутися за поясненнями його змісту до свого юрисконсульта та/або напряму до Організатора Фестивалю через електронну пошту [email protected]

Організатор Фестивалю має право змінювати ці Умови у будь-який час. Усі зміни цих Умов будуть опубліковані на веб-сайті Фестиваля за електронною адресою: https://chillary.ryproject.com/. На  потенційних відвідувачів покладається відповідальність за те, щоб періодично або принаймні до дати Фестивалю перевіряти веб-сайт, щоб знати про будь-які зміни в Умовах.

У разі будь-якого порушення цих Умов, Організатор Фестивалю залишає за собою право анулювати квитки, відмовити у вході на Фестиваль, виключити відвідувача з Фестивалю. У таких випадках Організатор Фестивалю не зобов’язаний відшкодовувати ціну квитка Відвідувачу.

УМОВИ ПРИДБАННЯ І ПОВЕРНЕННЯ КВИТКІВ

Згідно з цими Умовами, Організатор Фестивалю зобов’язується організувати Фестиваль та продавати квитки на участь у Фестивалі потенційним відвідувачам. Після придбання квитків (крім придбання квитка в останній день проведення Фестивалю), кожен відвідувач отримує право приймати участь у Фестивалі протягом трьох (3) днів (з 30 липня 2021 року по 01 серпня 2021 року), включаючи право перебувати на локації Фестивалю, облаштовувати кемпінг в зоні кемпінгу Фестивалю, використовувати санітарно-гігієнічні приміщення, що доступні на території Фестивалю, приймати участь в усіх майстер-класах та занять з йоги, які відбуватимуться на Фестивалі, а також насолоджуватися організованою музичною програмою. Відвідувач, який придбав квиток в останній день Фестивалю отримує право приймати участь у Фестивалі в останній день його проведення.  Їжа та напої не включені у вартість квитка.

Потенційний відвідувач Фестивалю може придбати електронні квитки в режимі он-лайн на офіційному веб-сайті Організатора Фестивалю за посиланням https://chillary.ryproject.com/, що містить найменування юридичної особи Організатора Фестивалю, ідентифікаційний код, юридичну та фактичну адресу,  номер телефону, адресу електронної пошти (Веб-сайт). Організатор фестивалю може залучати Суб-агентів для продажу електронних квитків, на яких поширюються вимоги щодо інформації, що має бути вказана на веб-сайтах. Офіційні Суб-агенти будуть розміщені на Веб-сайті. Електронні квитки, придбані у третіх осіб (не у офіційних Суб-агентів і не у Організатора), вважатимуться недійсними і не дозволять особі відвідувати Фестиваль.

Придбання квитків Потенційним відвідувачем в режимі он-лайн здійснюється з використанням платіжних систем, визначених Організатором Фестивалю або його офіційним Суб-агентом (Mastercard, VISA та інші). Логотипи таких платіжних систем можуть бути розміщені на Веб-сайті або на сайтах офіційних Суб-агентів, що не вважається порушенням та/або посяганням на права інтелектуальної власності на такі логотипи.

Електронні квитки не можуть бути замінені або перепродані.

Електронні квитки будуть персоналізовані за допомогою QR-коду. Для придбання електронного квитка потенційний відвідувач повинен вказати своє дійсне ім’я та прізвище.

Покупець може придбати більше одного квитка одночасно. У цьому випадку для покупки реєструється дійсне ім’я та прізвище фактичного власника електронного квитка (відвідувача).

Перед безпосереднім здійсненням оплати за квиток (квитки), на фоновому екрані Веб-сайту (або у Електронному кошику) з’являється інформація про загальну вартість замовлення, яка складається з вартості квитка (квитків), а також суми додаткових зборів, з якою Покупець повинен ознайомитись. Придбаваючи квиток, Покупець підтверджує, що він ознайомлений з загальною вартістю замовлення та згоден з цими Правилами. 

Суб-агенти Організатора Фестивалю, у разі їх залучення до продажу квитків, аналогічно зобов’язані проінформувати Покупця про загальну вартість його замовлення. 

Організатор Фестивалю та Суб-агенти Організатора Фестивалю вправі додавати до вартості замовлення суму сервісних зборів, або пропонувати Покупцеві додаткові послуги зі страхування квитка, тільки у разі попереднього повідомлення про це Покупця на фоновому екрані Веб-Сайту при купівлі квитка. Організатор Фестивалю та Суб-агенти Організатора Фестивалю не мають права у момент здійснення платежу без повідомлення Покупця стягувати відсотки або інші фіксовані платежі з суми замовлення, комісії за платіж, або іншим чином збільшувати загальну вартість замовлення, вказану на фоновому екрані Веб-сайту при купівлі.

Після успішної обробки і оплати замовлення, електронний квиток буде направлений на електронну адресу потенційного відвідувача(-ів), вказану в замовленні. Якщо повідомлення із прикріпленими електронними квитками не отримано, необхідно зв’язатися безпосередньо з Організатором Фестивалю або його офіційним Суб-агентом за даних, вказаними на їх Веб-сайтах.

Організатор Фестивалю і офіційний Суб-агент може відмовити в будь-яких змінах особистої інформації, що були вказані під час придбання електронного квитка(-ів) через технічні причини.

Якщо Умовами не передбачено іншого, електронний квиток(-и) дозволять вхід на Фестиваль лише в поєднанні з дійсним посвідченням особи/паспортом потенційного відвідувача – власника квитка, у якому ім’я та прізвище збігаються з тими, що були вказані під час придбання електронного квитка.

При вході на Фестиваль, Відвідувач обмінює квиток, придбаний у Організатора або його офіційного Суб-агента на браслет (Браслет). Виданий браслет надає відвідувачу право зайти на територію Фестивалю, вільно переміщуватись та виходити за межі території Фестивалю. Будь ласка, не знімайте, не розрізайте та не пошкоджуйте свій Браслет. У разі, якщо Браслет Відвідувача знятий, втрачений або серйозно пошкоджений (що дає підстави Організатору сумніватися в приналежності браслета Відвідувачу), Організатор Фестивалю має право вимагати від особи документи, що посвідчують особу для перевірки ідентифікаційних даних Відвідувача з даними у списках Відвідувачів. Якщо співпадінь даних не знайдено, Організатор (уповноважені особи) мають право видалити Відвідувача з Фестивалю.

Придбані квитки поверненню та обміну не підлягають. Відповідно до законодавства України, повернення грошових коштів за квитки на видовищні заходи проводиться Організатором (або уповноваженим на повернення Суб-агентом) виключно у разі скасування або зміни дат проведення Фестивалю на вимогу особи, що придбала квиток.

Повернення грошових коштів проводиться Організатором на підставі електронного файлу з квитком/фото/скану-копії квитка, а також наданого документу, що посвідчує особу і відбувається по наадних банківським реквізитам Відвідувача. При цьому, Покупцеві повертається тільки номінальна вартість квитка, повернення Сервісних зборів і вартості інших додаткових послуг не проводиться. Організатор Фестивалю залишає за собою право змінювати розклад виступів виконавців на Фестивалі, список заходів на Фестивалі або їх графік у разі будь-яких непередбачуваних обставин, не зобов’язуючись при цьому повертати або обмінювати квитки.

Організатор вправі відмовити в поверненні квитків з причин, що відрізняються від перерахованих вище.

Ці Умови набувають сили в момент, коли потенційний відвідувач натискає кнопку «Купити» на веб-сторінці перед придбанням квитків або робить відповідну відмітку у анкеті, яку потенційний відвідувач отримує на вході на Фестиваль. Придбаваючи квиток, потенційний відвідувач підтверджує Організатору Фестивалю, що він/вона ознайомлені та приймають ці Умови.

ЗАБОРОНИ НА ФЕСТИВАЛІ

Організатор Фестивалю, його представники можуть відмовити особі у відвідуванні Фестивалю, якщо він/вона загрожує безпеці відвідувачів або може викликати будь-які проблеми на думку Організатора або охорони Фестивалю. Приймаючи ці умови, Відвідувачі надають свою згоду на огляд особистих речей при вході на Фестиваль охороною Фестивалю заради безпеки всіх відвідувачів.

На територію проведення Фестивалю не допускаються Відвідувачі:

  • Що знаходяться в стані алкогольного, токсичного, наркотичного або іншого виду сп’яніння;
  • Що підозрюються Організатором у вживанні або розповсюдженні наркотичних, токсичних, психотропних або інших видів речовин, які впливають на фізичний або психічний стан людини;
  • Що вживають спиртні напої біля входу на Фестиваль;
  • Які агресивно ведуть себе по відношенню до інших відвідувачів і/або персоналу Фестивалю;
  • Що підозрюються у вчиненні протиправних щодо інших відвідувачів Фестивалю, персоналу чи власності Фестивалю;
  • Які створюють дискомфорт інших відвідувачам Фестивалю  (на розсуд охорони);
  • Які порушують або відмовляються виконувати ці Умови;
  • Які порушують правила поведінки в громадських місцях та інші положення діючого законодавства України.

Суворо забороняється проносити на Фестиваль наркотичні речовини. Особам, що намагаються порушити дане правило, буде відмовлено у вході на Фестиваль.

Суворо забороняється приносити на Фестиваль такі речі: скло (будь-якого виду); газові/аерозольні балончики; лазерне обладнання або лазерні ручки; газові каністри, феєрверки, ракети, китайські ліхтарі; бензопили; генератори; будь-які предмети, які можна справедливо вважати зброєю; мотоцикли, скутери, особисті моторизовані транспортні засоби (за виключенням електро-самокатів, електро-велосипедів для пересування).

На Фестивалі також забороняється спалювання пластмаси, синтетики, палаток, меблів. Особа, що порушує це правило, нестиме відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Організатор Фестивалю (уповноважені ним особи, охорона Фестивалю) залишають за собою право здійснювати перевірку речей Відвідувачів при вході на Фестиваль. Організатор має право просити Відвідувачів залишити речі, предмети, знайдені у Відвідувачів, визначені цим документом як заборонені на Фестивалі, за межами території Фестивалю. У разі відмови Відвідувачів виконати вимоги Організатора (уповноважених ним осіб, охорони Фестивалю), Організатор має право відмовити Відвідувачу в доступі на Фестиваль.

Відвідувачі зобов’язані дотримуватися правил розпалювання вогнища, розміщених на веб-сайті. Відвідувачі можуть звернутись за допомогою з розпалюванням вогнища до уповноважених осіб Організатора Фестивалю.

Якщо відвідувача(-ів) буде помічено справлянні природніх потреб у невідповідних місцях (окрім туалету), такий відвідувач(-и) ризикує бути негайно виключеним з Фестивалю.

ЦІНА КВИТКІВ

Вартість електронних квитків, придбаних до 16 травня 2021 року (включно) становить 2200 грн.

Вартість електронних квитків, придбаних з 17 травня 2021 року до 13 червня 2021 (включно), складає 2500 гривень.

Вартість квитків, придбаних з 14 червня 2021 до 29 липня 2021 (включно), складає 3000 гривень. Продаж квитків онлайн через сайт Організатора та Суб-агентів зупиняється в 23:59 29 червня 2021 року.

Вартість квитків, придбаних на вході на Фестиваль в перший день Фестиваля 30 червня 2021 року складає 3000 грн. Відвідувачі мають право придбати квиток на Фестиваль в останній день Фестиваля 01 серпня 2021 року за вартістю 1500 грн.

ВІКОВА ПОЛІТИКА

Організатор не встановлює вікових обмежень на відвідування Фестивалю. Вхід для осіб до 14 років є безоплатним. Особи старше 14 років зобов’язані мати квитки для входу на Фестиваль. При цьому, відповідно до положень діючого законодавства України, особи до 18 років мають право відвідати Фестиваль у супроводженні хоча б одного з батьків, іншого законного представника або особи, яка супроводжує неповнолітнього і несе за нього персональну відповідальність. Особа, що супроводжує неповнолітнього зобов’язана мати квитки для входу на Фестиваль.

У разі супроводження неповнолітнього батьками або законним представником, необхідно надати Організатору документальне підтвердження віку дитини, а також документи, що підтверджують споріднення з дитиною.

У випадку супроводження неповнолітнього не рідними особами, особа, що відповідає за неповнолітнього надає документальне підтвердження віку дитини, а також складає записку про прийняття на себе всієї відповідальності і ризиків, пов’язаних з перебуванням дитини на Фестивалі.

Батьки/опікуни/інші відповідальні особи несуть повну відповідальність за дітей, яких вони супроводжують на Фестивалі.

Якщо особа не надає дійсний документ, що підтверджує вік дитини, спорідненість з дитиною або відмовляється скласти записку, цій особі та дитині буде відмовлено у відвідуванні Фестивалю.

ПОЛІТИКА ЗМІ

Усі відвідувачі визнають, що на Фестивалі їх може бути сфотографовано, записано та знято на відео.

Приймаючи ці Умови, кожен відвідувач дає свою чітку згоду що на Фестивалі їх може бути сфотографовано, записано та знято на відео.

Усі відвідувачі знають про те, що всі відео, фотографії та аудіо-матеріали, зроблені на Фестивалі, можуть використовуватися Організатором Фестивалю для рекламних та/або маркетингових цілей.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

На Фестивалі відвідувачі несуть повну відповідальність за своє майно, транспортні засоби, особисті речі тощо. Організатор Фестивалю не несе відповідальності за будь-які втрати, травми чи шкоду, завдані на заході, включаючи пошкодження, крадіжки або втрату майна та транспортних засобів, якщо причина викликана недбалістю відвідувачів або непередбачуваними діями третіх осіб.

Відвідувачі мають використовувати для викиду сміття надані Організатором сміттєві баки.

На Фестивалі дозволяється перебувати із домашніми тваринами. Якщо відвідувач приводить своїх домашніх тварин на Фестиваль, він/вона несе повну відповідальність за поведінку своїх улюбленців та будь-яку шкоду, заподіяну ними. Відвідувачі з собаками мають право заводити собак на територію Фестивалю тільки на повідку. Відвідувачам з собаками забороняється відпускати собаку самостійно пересуватись по території Фестивалю без намордника і спеціальної таблички зі вказанням імені, прізвища та номеру телефону Відвідувача (власника тварини), яку Відвідувач повинен попередньо самостійно підготувати.

Організатор Фестивалю/його представники не несуть відповідальності за товари чи послуги, придбані у сторонніх продавців.

Під час деяких виступів можуть використовуватися піротехніка, лазери, димові машини, строботехнічне освітлення та спеціальні ефекти.

Батьки, родичі і особи, що супроводжують дітей усвідомлюють той факт, що деякі ділянки Фестивалю, особливо безпосередньо перед сценами, небезпечні для дітей. Усі батьки/опікуни несуть відповідальність за своїх дітей під час Фестивалю.

ПОЛІТИКА ОСОБИСТИХ ДАНИХ

Приймаючи ці Умови, кожна особа підтверджує свою повну добровільну безумовну згоду, надану Організатору Фестивалю на збір та обробку його особистих даних у такому обсязі: ім’я, прізвище, дані посвідчення особи/паспорта, телефонні номери, адреси електронної пошти.

Ці особи дозволяють Організатору Фестивалю здійснювати всі дії, які відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” є обробкою персональних даних, відповідно до мети їх обробки з метою проведення Фестивалю.

Ці особи підтверджують, що до підтвердження замовлення вони ознайомилися з правами, передбаченими Законом України “Про захист персональних даних”.

Ці особи погоджуються на обробку, зберігання та передачу (розповсюдження) своїх персональних даних третім особам виключно з метою проведення Фестивалю суб’єктам, пов’язаним з реалізацією цієї мети, та не потребують повідомлення про передачу (розповсюдження) персональних даних, які включаються до бази персональних даних, якщо така передача (розповсюдження) здійснюється виключно за встановленою метою.

Організатор Фестивалю зобов’язаний не надавати персональних даних потенційного відвідувача третім сторонам, за винятком цілей проведення Фестивалю. Ці дані вважаються конфіденційними.

ПОЛІТИКА КЕМПІНГУ, ТРЕЙЛЕРІВ ТА БУДИНКІВ НА КОЛЕСАХ

Відвідувачам дозволено проводити кемпінг у кемпінговій зоні Фестивалю.

Відвідувачі мають право приїхати на Фестиваль на своїх трейлерах/будинках на колесах, але вони повинні привезти його на Фестиваль та виконати всі роботи над його встановленням за 3 години до початку Фестивалю.Відвідувачі з трейлерами/будинками на колесах залишають територію Фестивалю останніми, за вказівкою Організатора.

Відвідувачі зможуть розмістити трейлер/будинки на колесах лише у спеціально визначеному Організатором Фестивалю/його представниками місці.

Будь-яка торгівля з трейлерів заборонена.

Усе сміття має бути зібрано з місця перебування та викинуто у надані сміттєві баки або забрано з собою.

ПОЛІТИКА ПАРКУВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Стоянка транспортних засобів на території Фестивалю заборонена. Відвідувачі можуть припаркувати свій транспортний засіб на власний ризик поблизу території Фестивалю.

Кожен відвідувач повинен дотримуватися цих Умов. Організатор Фестивалю залишає за собою право відмовити в участі у Фестивалі особам, які не дотримуватимуться до цих Умов.